Phukets flygplats bekräftar att rulltrappor är säkra

Phuket -

Phukets internationella flygplats har kontrollerat mer än 30 rulltrappor där de har bekräftat att alla är säkra.

Våra tidigare berättelser:

En kvinnlig passagerare på Don Mueang International Airport tappade underbenet efter att hon ramlade ner och fastnade i en rörlig gångväg på torsdagsmorgonen

En ung pojke har avslöjats för att nyligen ha ådragit sig skador efter att hans fot fastnat i en rörlig gångväg på Don Mueang International Airport.

Nu till uppdateringen:

Direktören för Phukets internationella flygplats Monchai Tamod och tillhörande relevanta experter kontrollerade rulltrappor på flygplatsen. Monchai berättade för Phuket Express att det finns totalt 27 hissar och 31 rulltrappor på flygplatsen. Alla kontrolleras på månads- och årsbasis. "Vi är alltid måna om säkerheten på flygplatsen. Flygplatsen har uppnått alla nödvändiga säkerhetsstandarder”.

Samtidigt sa experter som kontrollerade rulltrappor och hissar till Phuket Express att alla rulltrappor på flygplatsen är alla nya typer som har uppgraderats i sin säkerhet, särskilt med tillägg av säkerhetscensorer. Om det är något som har fastnat slutar de omedelbart.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.