Motorcykelförare i Thalang dödad av påkörningsförare

Thalang –

En motorcykelförare dog efter att ha blivit påkörd av en bil i Thalang. Föraren stannade inte och flydde från platsen men en del av bilen lämnades kvar, vilket lämnade en ledtråd till polisens utredare.

Thalang-polisen underrättades om olyckan klockan 5 på lördagsmorgonen (40 julist) i Baan Para, Pa Klok. Polis, räddningstjänst och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade motorcykeln liggande på vägen.

Ryttaren, Mr. Sampard Waree, 57, från Thalang, hittades medvetslös i närheten. Han fördes till ett närliggande sjukhus där han dödförklarades vid ankomsten.

En del av en Toyota-bil hittades på platsen. Polisen kontrollerar CCTV-bilder för att hitta det misstänkta fordonet och föraren för ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.