Sydkoreanskt par med amerikansk nationalitet hittades döda i Phuket

Phuket -

Ett sydkoreanskt par som också hade dubbelt amerikanskt medborgarskap hittades döda på en säng på ett hotell i Thalang tillsammans med två sprutor.

Cherng Talay-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om kropparna på torsdagen (29 juni)th) på ett hotell i Cherng Talay. De kom till platsen för att hitta två kroppar på en säng, en 63-årig man och en 66-årig kvinna. De var båda ursprungligen sydkoreaner men de hade fått amerikanskt medborgarskap.

Inga tecken på kämpande eller slagsmål hittades på deras person eller inne i rummet. De två sprutorna hittades bredvid flytande mediciner i två flaskor. Ett brev skrivet på engelska hittades på ett bord. I brevet stod det tack till någon som tog hand om dem och en ursäkt till hotellet.

Polisen tror att de dog minst sex timmar innan deras kroppar hittades. I det här skedet tror polisen att det rörde sig om självmord. Men en obduktion genomförs för att hitta den exakta orsaken till deras död.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.