UPPDATERING: Fem års stängning beställd för två nattklubbar i Kathu efter raid

Kathu –

Fem års stängningsorder har utfärdats för två nattklubbar i Kathu efter en nyligen genomförd razzia.

Vår tidigare historia:

Tjänstemän från Department of Provincial Administration (DOPA) under ledning av Narong Thipsiri och Kathu Police slog till mot två nattklubbar "Ratree Club" och "Maha Nakhon Phuket" klockan 3:30 på torsdagen (1 juni)st) I den tidiga morgonen. Båda nattklubbarna ligger vid Kathu-korsningen.

Fem högt uppsatta Kathu-poliser, inklusive chefen, har överförts efter att två olagliga nattklubbar gjordes en razzia i Kathu för att de påstås öppna över de lagliga stängningstiderna och tillåta minderåriga att komma in i lokalen.

Kathu-distriktschefen har överförts till Chang Klang-distriktschefen i Nakhon Si Thammarat.

Nu till uppdateringen:

På måndagen (26 junith) på natten lade ett team från Kathu-distriktskontoret beställningar på två tidigare populära nattklubbar 'Ratree Club' och 'Maha Nakhon Phuket' i Kathu.

Båda orderna har utfärdats av Phukets viceguvernör Amnouy Pinsuwan. Beställningarna säger att "Ratree Club" och "Maha Nakhon Phuket" har beställts för en femårig stängning. Ordern påverkas från och med den 26 junith, 2023 till samma datum 2028.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.