Sedan kraschar in i flera matförsäljare i Patong

Patong –

En person har skadats efter att en sedan kraschade in i flera matförsäljare i Patong.

Räddningspersonal berättade för Phuket Express att de underrättades om olyckan på tisdagsmorgonen (27 junith) på Phra Metta Road i Patong. De anlände till platsen för att hitta två skadade motorcykelförsäljare av sidvagnsmat. En låg på gångvägen och en låg i vägkanten.

Den skadade sedanen hittades i närheten. Den manlige föraren hade ådragit sig flera skador och han fördes till Patong Hospital. Hans namn, ålder och nationalitet identifierades inte av räddningspersonal.

Det var en annan liknande trafikolycka i Patong nyligen.

En förare ådrog sig skador efter att hans minivan kraschade in i en elstolpe och en butik i Patong. Totalt skadades åtta fordon i händelsen.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.