Kropp uppges ha hittats nära ön i Krabi

Krabi –

En kropp har enligt uppgift hittats flytande nära en ö i Krabi, men under presstiden har tjänstemän inte lyckats återställa den avlidne.

Royal Thai Navy Third Area Command berättade för Phuket Express att de underrättades om kroppen från en fiskebåtskapten nära Lanta Island på måndagsmorgonen (26 juni)th).

De gick ut till havet med två båtar men det var starka vågor som hindrade sök- och bärgningsarbetet. Platsen för kroppen som har rapporterats var långt ifrån något närliggande land och på grund av tuffa förhållanden i havet pausades sökningen.

Detta är inte den första kroppen som nyligen upptäckts flytande i thailändska vatten, med en som hittades i ett fruktansvärt tillstånd precis den gångna helgen också i Krabi.

En manskropp som saknar både hans huvud och händer har hittats flytande nära Phi Phi-öarna i Krabi.

Bara några veckor innan, en lokal fiskare hittades flytande avliden i havet nära Thalang i vad polisen ansåg var en olycka medan han fiskade ensam.

Förra månaden hittades en rysk turist flytande i havet avliden nära Patong efter att ha blivit slagen av fötterna av en våg och blivit bortsköljd när han tog en selfie.

I mars i år en rumänsk man som hade försvunnit under dykning och som myndigheterna letade efter i nästan två månader hittades avliden i havet.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.