Misstänkt ska ha stulit en miljon baht från en utlännings hus i Thalang

Thalang –

Misstänkta(n) ska ha stulit en miljon baht i kontanter från en utlännings hus i Thalang.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen under den gångna helgen. Tjuven bröt sig in i en oidentifierad utlännings hus på ett bostadsområde i Sakoo.

Den misstänkte ska ha stulit en märkesklocka och kontanter värda cirka 25,000 XNUMX euro. Tjuven skyndade iväg med kontanter och föremål till ett värde av totalt en miljon baht. Polisen jagar fortfarande efter den eller de misstänkta.

Detta är verkligen inte det första nya fallet av stöld i Phuket.

Tidigare den här månaden, en tjuv från Yala greps i Phuket för sju fall av stöld lokalt.

I en viral berättelse, en tjuv försökte bryta sig in i en bank och misslyckades och valde istället ett bageri i närheten i Phukets gamla stadsdel.

I en annan viral berättelse, en illegal taxibilschaufför stal en utlännings SUV och greps.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.