36-årig spansk man med rött meddelande från Interpol arresterad på Phukets flygplats

Phuket -

En 36-årig spansk man med en Interpol Red Notice flaggad mot sitt namn arresterades på Phukets internationella flygplats efter att ha anlänt från Singapore.

Phuket Immigration berättade för Phuket Express att på torsdagen (22 junind) de och Central Investigation Bureau (CIB) arresterade den 36-åriga spanska mannen som anlände till Phukets internationella flygplats från Singapore. Han greps vid den internationella ankomstterminalen.

Den spanske mannen är en efterlyst misstänkt i sitt hemland och har en Interpol Red Notice för påstådda seriebedrägerier som involverar många miljoner baht och många offer i Spanien. Phuket Express noterade att hans namn inte släpptes av Phuket Immigration.

Detta är inte den första arresteringen nyligen på Phukets internationella flygplats, en Kazakstan som försökte lämna Thailand greps nyligen för påstått mordförsök på en rysk affärsman i Phuket. Han har nekat till alla anklagelser.

I april, en thailändsk kvinna greps på Phukets internationella flygplats för att ha smugglat miljontals baht i kokain.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.