Phuket kommer att hålla Peranakan Festival i helgen

Phuket -

Phuket Peranakan Festival kommer att hållas från den 23 junird till juni 25th, 2023 tillsammans med en parad längs kända vägar i Phukets gamla stadsdel.

Festivalen startar från 4 och framåt med gratis inträde. Människor som vill gå med på festivalen uppmuntras att bära den traditionella dräkten "Baba Yaya". Festivalens höjdpunkt kommer att vara en traditionell 30 kilometer lång parad längs Phang Nga Road och Thalang Road. Festivalen kommer också att presentera en ljus- och ljudshow på natten.

För mer information, vänligen kontakta Phuket TAT Office på 0 7621 1036.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.