Soi Romanee i Phuket, Thailand rankas som 19:e bland världens 20 vackraste gator

PRESSMEDDELANDE:

Seasia.Stats, en nyhetswebbplats i Sydostasien, har valt "Världens 20 vackraste gator", med pastellfärger i överflöd, unika arkitektoniska detaljer och de med mest charm.

Soi Romanee i Phuket, Thailand, rankades på 19:e plats, med skönheten i sina gamla koloniala byggnader, i kinesisk-portugisisk stil, konstnärligt klädda med ljusa färger.

Många har renoverats till kaféer, souvenirbutiker och pensionat, och några är fortfarande bostäder. Allt detta gör Soi Romanee därför alltid till en livlig och trevlig plats att tillbringa lite tid på.

KÄLLA: PRD

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.