Grattis till Serbien som vann anbudet att vara värd för Specialized Expo 2027

PRESSMEDDELANDE:

Det ger oss stor glädje att meddela att Serbien Belgrad har valts ut som värdnation för Specialized Expo under temat "-" Detta beslut följer en omröstning som hölls onsdagen den 21 juni 2023 i Paris av Bureau International des Expositions.

Team Thailand uttrycker sin hjärtliga uppskattning till alla sektorer som är involverade i denna extraordinära anbudsprocess. Ert orubbliga stöd och hängivna ansträngningar har varit avgörande för att forma denna anmärkningsvärda resa.

Phuket fortsätter att öppna sina armar och välkomna besökare från hela världen för att uppleva dess fängslande skönhet, rika kulturella mångfald och genuina varma gästfrihet.

KÄLLA: EXPO 2028 Phuket Thailand

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.