UPPDATERING: Polisen påminner allmänheten om förbjudna tider för stora fordon på Patong Hill

Patong –

Polisen har påmint allmänheten om de oöverkomliga tiderna för stora fordon som tillåts på Patong Hill efter två personer dödförklarades efter att en lastbilschaufför tappat kontrollen och kört in i en pickup.

Vår tidigare historia:

CCTV-bilder visar att lastbilen tappade kontrollen när den kom nerför backen innan den kraschade in i pickupen som kom uppför backen.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen har utfärdat en påminnelse om provinsordern som utfärdades den 21 december förra året. Stora fordon (stora lastbilar och bussar) är förbjudna från 6:00 till 9:00 och från 4:00 till 10:00 på Patong Hill.

Den tragiska olyckan var en viktig diskussionspunkt på thailändska sociala medier.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.