Rysk turist skadad efter att ha bråkat med en barpersonal på Bangla Road i Patong, Phuket

Patong-

En kvinnlig rysk turist har ådragit sig mindre skador efter att hon enligt uppgift blivit inblandad i ett bråk med en anställd på en nöjesplats på Bangla Road i Patong. Detaljerna är dock begränsade.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att de under den gångna helgen underrättades av en kvinnlig rysk turist, vars namn undanhölls av hennes begäran, att hon påstås ha blivit attackerad av en anställd på en nöjesplats på Bangla Road. Platsnamnet undanhölls också av Patong-polisen, med hänvisning till en pågående utredning.

Brottsbekämpning anlände till platsen samma dag som händelsen inträffade och en barpersonal, vars namn också var undanhållet, vid platsen berättade för Phukets turistpolis att den kvinnliga ryska turisten bråkade verbalt med henne vilket förvandlades till ett litet fysiskt bråk. Fler detaljer släpptes inte av polisen, men båda inblandade parter fördes till Patongs polisstation för ytterligare förhör.

Detta är verkligen inte det första fallet av en turist som hamnar i problem i barer, som en liknande situation ägde rum i Pattaya i helgen med en annan rysk turist. I det här läget visade det sig dock att en annan kund attackerade turisten.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.