Brand förstör strandsängar på Patong Beach på natten – VIDEO

Patong –

En mystisk brand har förstört dussintals strandsängar på Patong-stranden över natten.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att efter midnatt den 19 junith de underrättades om branden vid Patong Beach nära Banana Walk. Phukets turistpolis och Patongs brandmän anlände snabbt till platsen med en enda brandbil.

Branden hittades kraftigt övertänd vid en hög med strandsängar. En stor eldosa i närheten skadades också vilket orsakade ett strömavbrott i ett närliggande område längs stranden. Branden kunde till slut släckas och inga personskador rapporterades.

Den exakta orsaken till branden utreds fortfarande under presstid.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.