Utlänningar som bråkar om bullerstörningar i lägenheten slutar i kramar

Phuket -

En rysk man ringde turistpolisen efter att han blivit besvärad av en amerikansk man på en bostadsrätt i Phuket som han säger ständigt var till besvär och orsakade bullerstörningar.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express på torsdagen (15 juni) att de underrättades från en rysk man som bodde på en bostadsrätt i Phuket om en amerikan som bodde nära sitt rum på samma komplex och påstås ha använt en laser för att peka på sin ögon nästan varje dag. Amerikanen sa också oförskämda ord till honom och öppnade alltid hög musik och störde andra på bostadsrätten, hävdade den ryske mannen.

Phukets turistpolis pratade med den amerikanske mannen som erkände att han gjorde vad den ryske mannen hade rapporterat.

Phuket Express noterade att det inte nämndes varför den amerikanske mannen gjorde det.

Den amerikanske mannen bad den ryske mannen om ursäkt innan de båda slutade med att de gav handslag och kramades.

Phuket Express noterade att namnen på både män och bostadsrätten inte avslöjades av Phukets turistpolis på grund av deras integritet.

=======================

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.