Svag delfin hittad nära piren i Wichit

Wichit –

En utmattad delfin har räddats efter att ha hittats nära en pir i Wichit.

Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center i Phuket berättade för Phuket Express att de på torsdagen (15 juni) underrättades om den svaga delfinen vid Phuket Customs House Pier i Wichit.

De anlände till piren för att hitta delfinen som fortfarande levde. Delfinhanen är 193 centimeter lång och väger 42 kilo. Inga sår hittades på delfinen men delfinen var utmattad. Delfinen fördes till Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center i Wichit för behandling innan den släpptes tillbaka till havet.

Personalen på centret nämnde dock inte om delfinen är samma som sågs vid Tha Jeen-kanalen i Rassada som vi behandlade nedan:

En delfin sågs i en kanal i Rassada-distriktet Mueang Phuket.

=======================

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.