Fantastisk Thailand kulinarisk stad: Phuket

PRESSMEDDELANDE:

Följ med oss ​​på Incredible Thailand Culinary City extravaganza i Phuket från 16 – 18

Juni! dig själv för en lockande upplevelse när över 30 uppskattade restauranger från hela Thailand samlas i Phuket för att visa upp sin kulinariska skicklighet på Incredible Thailand Culinary City-evenemanget!

Ge dig ut på en kulinarisk odyssé utan dess like när du fördjupar dig i en härlig resa genom Thailands smaker. Utforska mer än 30 exceptionella restauranger som var och en representerar det finaste köket vårt land har att erbjuda. Från lokala delikatesser till internationella läckerheter, njut av ett gastronomiskt äventyr som kommer att lämna dina smaklökar i vördnad. För att förbättra din upplevelse kommer vi också att ha en thailändsk matutställning i världsklass som du kan utforska. Och den bästa delen? Inträde till detta extraordinära evenemang är helt gratis!

Avslöja konsten att skapa utsökta lokala desserter och rätter när du deltar i engagerande workshops. Upptäck hemligheterna bakom de berömda kulinariska anläggningarna i söder och fördjupa dig i deras matlagningstekniker. Som en speciell behandling har vi spännande kontantkuponger värda 100 Baht! Dessa kuponger kan användas för att njuta av läckra godsaker tillgängliga på evenemanget.

Plats: Jungceylon, The Bay Zone, Phuket
Datum: 16 – 18 juni 2023
Öppettider: 11:00 – 10:00

Gör dig redo att ägna dig åt en oförglömlig kulinarisk upplevelse vid Incredible Thailand Culinary City-evenemanget i Phuket. Markera era kalendrar och följ med oss ​​på detta aptitretande firande! För mer information, besök den officiella evenemangssidan: Amazing Thailand Culinary City

Källa: Tourism Authority of Thailand Phuket (TAT) Facebooksida / PRD

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.