UPPDATERING: Två Phuket taxichaufförer åtalades efter att ha slagit och skadat en "mobilapplikation" taxi

Phuket -

Två lokala taxichaufförer har åtalats för skadegörelse på egendom och hotfullt beteende efter att de kört och hoppat på en "mobilapplikation" taxibil medan utländska passagerare var inne.

Vår tidigare historia:

En lokal taxichaufför ska ha attackerat och hoppat på en taxibil med en utländsk passagerare i Thalang-distriktet.

Nu till uppdateringen:

Cherng Talay-polisen berättade för Phuket Express att det var tre lokala taxichaufförer inblandade i incidenterna. Två av dem identifierades som Mr. Wuttidet Promthong och Mr. Udomchai Pengsut och kallades till den lokala polisstationen. De åtalas för att ha skadat andras egendom och hotat andra individer. Samtidigt kallas den sista inblandade taxichauffören för rättsliga åtgärder också men identifierades inte omedelbart av polisen.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.