Thailändsk valkommission inställd på att certifiera 329 parlamentsledamöter

Nationellt —

Valkommissionen (EC) förbereder sig för att certifiera 329 MP-valda i valkretssystemet, medan det återstår cirka 71 MP-valda som väntar på certifiering.

Den första omgången av parlamentsledamöter som kommer att få certifiering är de som inte är inblandade i några klagomål, enligt rapporter.

De står för cirka 95 % av de totala MP-valda. Utrymmet för att tillkännage certifieringen har redan förberetts även om ingen tidpunkt har bestämts för tillkännagivandet ännu.

Dessutom är det idag en månad efter det thailändska allmänna valet den 14 maj.

Den ursprungliga artikeln dök upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/