Fem personer skadade, inklusive utländska turister, efter minibusskrasch i Phatthalung

FOTO: 77kaoded

Phatthalung –

Tre utlänningar och två thailändare har ådragit sig skador efter att en personbil på väg till Krabi kraschade i Phatthalung.

Polisen i Sri Nakarin underrättades om olyckan på tisdagseftermiddagen (13 junith) på Petchkasem Road (Phatthalung – Trang). Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta en skadad passagerarminibuss vid vägkanten inbäddad i en elstolpe.

Totalt har fem personer ådragit sig skador, en av dem med svåra skador. Tre av dem var utlänningar och alla fördes till ett lokalt sjukhus.

Föraren, Mr. Sakkarin Ruengsitiwutthikun, 38, berättade för thailändska medier att han bar två thailändare och tre utländska passagerare som kom från Hatyai i Songkhla och var på väg till Krabi. Han erkände att han somnade vid ratten och tappade kontrollen över minivanen på en våt väg.

Polisen i Sri Nakarin fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder mot föraren.

Namnen på passagerarna hölls undan av räddningsteam.

I relaterade nyheter:

En förare har ådragit sig allvarliga skador medan 11 passagerare har fått lindriga skador efter att en minivan kraschade in i en släpvagn i Pabon.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.