Bumrungrad investerar i Thailands första campus i Phuket för att bygga boutiquesjukhus med 150 bäddar och Advanced Diagnostic Center

PRESSMEDDELANDE:

Bangkok, Thailand - Bumrungrad International Hospital har meddelat sin plan att bygga en 150-sängbutikssjukhus och avancerad diagnostikcenter i Phuket, Thailand. Flytten är en del av Bumrungrads strategi att expandera sin värld-klass medicinska tjänster till den högpotentiella marknaden i provinsen Thailand, med början i Phuket, den största staden i södra Thailand. Det nya sjukhuset kommer att byggas med hjälp av Bumrungrads strategi att tillhandahålla personlig vård och innovativ medicinsk teknik till patienter.

Phuket är en hög-värde plats för företag, turister, utlandssamhällen och hög-inkomster lokala invånare. Bumrungrad kommer att föra sin internationella standard för kvalitet och säkerhet för patienter till invånarna i Phuket, vilket ger dem möjlighet att få medicinsk behandling med Bumrungrads standard för excellens i kliniska resultat, medicinsk teknik och innovation, och patienttjänster. Detta Phuket campus är ett bevis på Bumrungrads vision att bli den mest pålitliga hälso- och hälsodestinationen. Den beräknade kostnaden för Bumrungrad Phuket campus är 4.3 miljarder thailändska baht. Platsen för 16.3 rai. Bumrungrad Phuket campus kommer att ligga nära Phukets legendariska Blue Canyon Country Club, bara cirka 3 kilometer från Phukets internationella flygplats. Bumrungrad Phuket räknar med att bygget kommer att påbörjas så snart alla nödvändiga tillstånd har beviljats.

Mr. David Thomas Boucher, Bumrungrads Chief Partnerships Officer och projektledare, noterade, "Vi finner Phuket-marknaden övertygande av flera skäl. För det första har ön Phuket en befolkning på över 450,000 XNUMX invånare. Detta är viktigt eftersom, precis som med Bumrungrad i Bangkok, är vårt första och främsta fokus på lokala thailändska och expatpatienter. För det andra fick Phuket cirka 5.4 miljoner besökare före-pandemi, med de sex bästa länderna med besöksursprung: Kina, Ryssland, Tyskland, Australien, Storbritannien och Frankrike, och för närvarande är turismen i Phuket återigen robust - har återhämtat sig mycket bra sedan Thailands inlägg-pandemi ang-öppning i mitten-2022. Slutligen är det viktigt att notera att nästan hälften av världens befolkning är inom en sexa-timmes flygning av Phuket. "

Mr. Rajeev Rajan, Bumrungrads Chief Business Development Officer för internationella marknader, tillade, "Dessutom är vi 100% övertygade om att de 38 flygbolagen som betjänar Phuket kommer att underlätta tillväxt för internationell medicinsk turism i Phuket. Vid ankomsten till Phuket kommer dessa patienter att ha tillgång till de 24 utländska konsulaten på ön. Vi är mycket medvetna om de många patienter som i åratal har rest från Phuket till Bangkok för att få service från oss. Vår expansion till Phuket kommer att göra tillgången till vård mer bekväm och läglig. "

Fas ett av Bumrungrad Phuket campus kommer att omfatta en 150-säng boutique sjukhus, en avancerad diagnostik & anti-åldrandecenter, tillsammans med en parkering för att bekvämt rymma patient-, besökare-, läkare- och personalfordon. När det är klart kommer de tjänster som erbjuds på det nya Phuket campus att inkludera: VitalLife Scientific Hälsocenter och Anti-Åldrande, familje- och internmedicin, kardiologi, ortopedisk och ryggradskirurgi, kosmetisk kirurgi, genusbekräftande vård, urologi, bland många andra

Expansionen av Bumrungrad Phuket-projektet kommer att skapa förtroende inte bara för Phuket lokalbefolkningen utan även för utlandssamhällen, affärspersoner och medicinska turister att få en upplevelse med ett sjukhus med internationell standard. Bumrungrad tror också att detta projekt kommer att skapa förtroende och förtroende för thailändska sjukvårdstjänster som en av världens främsta destinationer för friskvård och hälsovård. En av de stora fördelarna är att generera intäkter för det lokala samhället, samt skapa cirka 500 nya jobb på Bumrungrad Phuket campus.

Bumrungrads expansion till Phuket är en viktig milstolpe i dess uppdrag att tillhandahålla världen-sjukvårdstjänster till patienter över hela Thailand och världen. Det nya campus kommer att ge Phuket den högsta standarden på medicinsk vård, en hög-potentiell marknad för hälso- och sjukvårdstjänster. Bumrungrad är glada över att utöka sina tjänster till Phuket och ge patienterna bästa möjliga vård.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.