Misstänkt greps efter att ha stulit en utlännings bil i Phuket

Phuket -

En misstänkt greps efter att han ska ha stulit en bil från en utlänning i Phuket.

Central Investigation Bureau (CIB) rapporterar denna vecka att de har arresterat en thailändsk manlig misstänkt (namn och ålder angavs inte) från Udon Thani, nordöstra Thailand, vid en bensinstation i Patiew, Chomphon, övre södra Thailand.

Gripandet kom efter att den misstänkte påstås ha stulit en SUV från en oidentifierad utlänning i ett bostadsområde i Koh Kaew, Mueang Phuket. Han skulle uppenbarligen sälja den stulna SUV:n i ett grannland.

Polisen fann också att den misstänkte påstås ha varit inblandad i många tidigare fall som stöld och illegala droger.

Utlänningen uppges ha varit upprymd över att få tillbaka sin bil.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.