Sällsynt delfin hittad död i Krabi

Krabi –

En sällsynt delfin hittades död på en strand på Lanta Island.

Chefen för Mu-Ko Lanta National Park, Mr. Naeramit Songsang, underrättades om den döda delfinen vid Ba Kan Teang Beach i Lanta Yai sub-distriktet.

Nationalparkens personal gick till stranden för att hitta den fläckiga delfinhonan. Ett litet sår hittades på fenan. Den var två meter lång och vägde cirka 80 kilo. Delfinen hade precis dött innan den hittades.

Den döda delfinen togs till Department of Marine and Coastal Resources Office för en obduktion för att hitta den exakta dödsorsaken.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.