Belgisk man skjuter och dödar sig själv på den offentliga skjutbanan i Phuket  

Rawai –

En belgisk man har skjutit ihjäl sig själv på en skjutbana i Rawai.

Chalongpolisen underrättades om händelsen på tisdagen (13 junith) eftermiddag på en skjutbana i Saiyuan. Polis, räddningspersonal och Phuket Express anlände till skjutbanan för att hitta kroppen av en utländsk man som identifierades av polisen som Mr. Christ, 52, belgisk medborgare. Hans fullständiga namn undanhölls i avvaktan på kontakt med ambassad och familj. En enda skottskada hittades på hans huvud och nära hans kropp låg en pistol.

Personal på skjutbanan berättade för polisen att utlänningen sa att han ville träna på att skjuta och betalade den normala skjutbanan. Han var vid skjutblocket och han avlossade ett skott mot målet innan han vände pistolen mot sig själv för plötsligt för att någon skulle kunna stoppa honom. Polisen fann att utlänningen stannade i Phuket och var en ex-pat eftersom han hade ett motorcykelkörkort och annan lokal dokumentation.

Namnet på området hölls undan i väntan på en ytterligare polisutredning.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. TPN Media föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.