Kung och drottning av Thailand besöker Phuket

Phuket -

Hans Majestät Kung Maha Vajiralongkorn och Hennes Majestät Drottning Suthida Bajrasudhabimalalakshana presiderade över öppningsceremonin vid appellationsdomstolen region 8 och det nya Phuket Provincial Administration Center på Tha Kraeng Road i Talad Nuea, Phuket Town.

På söndag (11 junith) tusentals människor väntade på att hedra sin kung och drottning längs rutten med start från Phukets internationella flygplats. Med i öppningsceremonin var Phukets högsta tjänstemän ledda av Phukets guvernör Naroong Woonciew.

Ceremonin började klockan 6:35 där kungen och drottningen lade grundstenen och planterade "Padauk"-träd.

Kungen och drottningen hälsade och viftade med händerna längs vägen i den kungliga bilen som körde långsamt för att människor skulle kunna visa respekt. Deras majestät återvände till Phukets internationella flygplats efter ceremonin.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.