Fler vädervarningar för Thailand

Thailand -

Den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD) har varnat för kraftigt regn över hela Thailand med stark vind och vågor och möjliga översvämningar.

TMD meddelade på fredagen (9 juni) att regnet fortsätter över Thailand med kraftiga regn i vissa områden, särskilt i öst och söder och på västkusten. Människor bör vara medvetna om risken för snabba översvämningar, särskilt nära berg och flodområden. Vågorna i övre Andamansjön är upp till tre meter höga och kan bli mer än tre meter höga i åskväder.

Samtidigt är vågorna i nedre Andamansjön och Thailandviken upp till två meter höga och kan bli mer än två meter höga i åskväder. Båtar bör avancera med försiktighet och små båtar bör stanna på land till den 11 junie, 2023.

Denna artikel dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats som ägs av TPN Media.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/