Berusad fransman hittades naken sovande framför restaurangen i Krabi

Krabi –

En berusad fransk man hittades sova naken framför en restaurang i Mueang Krabi, vilket överraskade lokalbefolkningen.

Polisen i Mueang Krabi underrättades om händelsen klockan 8 tidigare i veckan på en oidentifierad restaurang i Fresh Market City. De anlände till restaurangen för att hitta den nakna utländska mannen som sov framför restaurangen. En sarongduk hittades på golvet nära honom.

Personalen på restaurangen berättade för polisen att den berusade utländska mannen var runt 40 år. Hans sarong var lös men han drog inte åt den. Det lossnade när han somnade.

Den utländska mannen väcktes av polis innan han satte på sarongen igen. Han sa till polisen att han är fransman. Han bor på ett hotell i närheten och polisen tog honom tillbaka till hotellet.

Han ansågs ha druckit lite för mycket kvällen innan och polisen beslutade att inte väcka åtal efter att mannen bett om ursäkt.

Mannens namn lämnades inte ut till pressen, vilket han sannolikt är ganska tacksam för.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.