Utländsk man skjuten i en bil i Phuket, misstänkt flyr

Thalang –

En utländsk man sköts i en bil som stod parkerad vid ett kafé vid båtavenyn i Thalang.

En utlänning, enligt uppgift en rysk man som är ägare till en lokal restaurang, sköts i en bil parkerad framför ett kafé på Boat Avenue i Cherng Talay idag, den 7 juni 2023.

Han har ådragit sig flera skador vid presstillfället. Beväpnade mannen, som enligt ögonvittnen verkade vara en annan utländsk man, rusade iväg i en bil.

Detaljerna är fortfarande ytterst begränsade och polisen är på plats. Namnen på de inblandade personerna har ännu inte släppts till media.

Detta är en utvecklingshistoria och kommer att uppdateras när detaljerna släpps.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.