UPPDATERING: 44-årig rysk man skadad av flera skott när han satt i bilen i Phuket

Thalang –

En 44-årig rysk man har ådragit sig skador från skott när han satt i en parkerad bil framför ett kafé i Cherng Talay.

Vår tidigare historia:

En utländsk man sköts i en bil som stod parkerad vid ett kafé vid båtavenyn i Thalang.

Cherng Talay-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen klockan 11:45 på onsdagen (7 juni)th) i båtavenyn som ligger cirka en kilometer från Cherng Talay Police Station.

Räddningspersonal och polis anlände till platsen för att hitta den skadade mannen som nu har identifierats som herr ALEYNIKOV DMITRY, 44, rysk medborgare, fortfarande inne i bilen. Han var fortfarande vid medvetande, medveten och kunde gå. Han ådrog sig skador från tre skottskador nära bröstet och armen. Han fördes till ett närliggande sjukhus. Fyra skotthål hittades vid bilens främre glas.

Mr. Dmitry svarade inte på några omedelbara frågor om möjliga motiv eller situationen trots att han var medveten och fördes i hast till ett lokalt sjukhus för akut medicinsk hjälp. Hans sår tros vara icke-livshotande.

Cherng Talay-polisen jagar den misstänkte som tros vara en utländsk man.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.