En annan olaglig nöjesplats i Phuket plundrades för att ha öppnat sent

Phuket -

En annan olaglig nöjesplats i Phuket Town gjordes en razzia för att ha öppnat under den lagliga stängningstiden.

Detta fortsätter en trend med regelbundna räder under de senaste dagarna.

Phukets polischef överste Pratueng Ponmana berättade för Phuket Express att på tisdagen tidigt på morgonen (6 junith) klockan 3 slog de till mot en bar och restaurang på Soi Poonphon Plaza i Talad Nuea-distriktet, Phuket Town.

Ägaren, som endast identifierats av polisen som Mr. Gun, greps och fördes till Phukets polisstation. Han står åtalad för att ha olagligt drivit en nöjeslokal utan tillstånd, för att sälja alkohol under den lagliga tiden och att ha öppnat en nöjesplats efter den lagliga tiden.

Namnet på baren och restaurangen gavs inte av tjänstemän, med hänvisning till ytterligare utredning.

Du kanske gillar dessa:

Tjänstemän från Department of Provincial Administration (DOPA) under ledning av Narong Thipsiri och Kathu Police slog till mot två nattklubbar "Ratree Club" och "Maha Nakhon Phuket" klockan 3:30 på torsdagen (1 juni)st) I den tidiga morgonen. Båda nattklubbarna ligger vid Kathu-korsningen.

Fem högt uppsatta Kathu-poliser, inklusive chefen, har överförts efter att två olagliga nattklubbar gjordes en razzia i Kathu för att de påstås öppna över de lagliga stängningstiderna och tillåta minderåriga att komma in i lokalen.

Kathu-distriktschefen har överförts till Chang Klang-distriktschefen i Nakhon Si Thammarat.

En illegal nattklubb i Phuket Town razziades för att ha öppnat under den lagliga stängningstiden och tillåtit minderåriga att komma in i lokalen.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.