Illegal nattklubb i Phuket plundrades för att ha öppet sent och tillåtit minderåriga

Phuket -

En illegal nattklubb i Phuket Town razziades för att ha öppnat under den lagliga stängningstiden och tillåtit minderåriga att komma in i lokalen.

Mueang Phukets distriktschef Pairoj Srilamoon berättade för Phuket Express att klockan 1 på tisdagen (30 juni) slog ett team av tjänstemän från Mueang Phuket District Office en nattklubb på Chana Jaroen Road nära Nimit Circle (Sjöhäst) Circle) i underdistriktet Talad Yai.

Ägaren, endast identifierad som Mr. Tanya, arresterades och fördes till Phukets polisstation. Han står åtalad för att ha olagligt drivit en nöjeslokal utan tillstånd, sålt alkohol under den lagliga tiden, öppnat en nöjeslokal under den senaste lagliga tiden och tillåtit personer under 20 år att komma in.

Tre 19-åriga minderåriga hittades också på klubben. Namnet på nattklubben gavs inte av tjänstemän, med hänvisning till ytterligare utredning.

Du kanske gillar dessa:

Tjänstemän från Department of Provincial Administration (DOPA) under ledning av Narong Thipsiri och Kathu Police slog till mot två nattklubbar "Ratree Club" och "Maha Nakhon Phuket" klockan 3:30 på torsdagen (1 juni)st) I den tidiga morgonen. Båda nattklubbarna ligger vid Kathu-korsningen.

Fem högt uppsatta Kathu-poliser, inklusive chefen, har överförts efter att två olagliga nattklubbar gjordes en razzia i Kathu för att de påstås öppna över de lagliga stängningstiderna och tillåta minderåriga att komma in i lokalen.

Kathu-distriktschefen har överförts till Chang Klang-distriktschefen i Nakhon Si Thammarat.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.