Brand förstör hemmet i Thalang

Thalang –

En brand har förstört ett hus i Thalang-distriktet.

Brandmän berättade för Phuket Express att de underrättades om branden på måndagskvällen (5 junith) i ett hus vid Baan Ko-En i Mai Khao-distriktet.

De kom till platsen med brandbilar för att konstatera att branden var kraftigt övertänd. Det tog ungefär en halvtimme att kontrollera branden och huset totalförstördes.

Inga personskador rapporterades dock och orsaken till branden utreds fortfarande.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.