Förare skadad efter att sedan kraschade in i elstolpe i Kathu

FOTO: Pannakorn/ Khao Yai räddningsteam

Kathu –

En förare har ådragit sig flera skador efter att deras sedan kraschade in i en elstolpe i Kathu.

Räddningspersonal berättade för Phuket Express att de underrättades om olyckan på måndagen (5 junith) nära ingången till Bang Ward Dam i Kathu. De kom till platsen för att hitta en skadad sedan och en skadad elstolpe i närheten.

Den oidentifierade kvinnliga föraren fick flera skador. Hon fördes till ett närliggande sjukhus. Hon erkände för räddningstjänsten att hon var trött och "kan" ha somnat vid ratten innan olyckan.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.