Tusentals löpare Gå med i den 113:e Thai Mueang Run i Phang Nga

Phang Nga –

Cirka 2,000 113 löpare deltog i den XNUMX:e Thai Mueang Run i Phang Nga.

Löpningen på söndag (4 junith) började kl. 6 och leddes av Phang Nga viceguvernör Niracha Banditchart. Nästan 00 2,000 löpare deltog i evenemanget.

Phang Nga viceguvernör Niracha berättade för pressen att denna händelse firade 113-årsjubileet av Thai Mueang-distriktets etablering. Evenemanget syftade till att påminna om dagen och att återförena människor i distriktet. Löpareventet har också stöttat lokal turism och ekonomi.

Det fanns till och med en antik lokal marknad där lokala produkter och mat såldes med ett incheckningsområde för att ta bilder.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.