Två personer dör, 49 skadade efter att bussen vält i Kanchanaburi

Kanchanaburi –

Två personer har förklarats döda på platsen medan två personer har ådragit sig svåra skador och 47 ådrog sig olika andra skador efter att en turnébuss välte i Si Sawat-distriktet.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 12:20 på lördagen (3 junird). De kom till platsen för att hitta den vältade bussen nerför Tab Tao-kullen i Ta Kradan-distriktet.

Två personer hittades döda, två personer fick svåra skador, 14 fick medelstora skador och 33 personer skadades endast lindrigt. De fördes alla till närliggande sjukhus.

Passagerare berättade för thailändska medier att de reste i Ta Krakan från Ang Thong-provinsen på en turné.

Si Sawat-polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder och har inte släppt någon orsak till olyckan vid presstid.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.