Rysk man drunknar på Phuket Beach

Phuket -

En rysk turist drunknade på en strand i Thalang efter att ha ignorerat röda flaggor som förklarar att ingen simning är tillåten.

Phukets turistpolis underrättades klockan 4:00 på lördagen (3 junird) att en manlig rysk turist hade drunknat vid Nai Thon Beach.

Badvakter på stranden berättade för polisen att turisten ignorerade den röda flaggan.

Badvakter varnade honom också innan han ignorerade dem också. Turisten drunknade innan han drogs upp ur vattnet.

Det har inträffat ett antal incidenter där turister drunknat nyligen i Phuket som vi behandlade nedan.

En kazakisk turist drunknade vid Kata Beach för att ha ignorerat röda flaggor som förklarar att ingen simning var tillåten.

En rysk turist drunknade vid Patong Beach i lördags (27 majth) I den tidiga morgonen.

Två utländska turister har räddats efter att de hittats kämpande i vattnet vid Patong Beach.

En man i Myanmar drunknade när han letade efter fisk nära en strand i Thalang.

Phuket Marine Office har utfärdat en varning som informerar om att små båtar förbjuds att lämna hamnar i öppet hav fram till den 4 juni 2023.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.