Grattis på födelsedagen Hennes kungliga majestät drottningen av Thailand från TPN Media

Thailand-

Thailand firar Hennes Majestät Drottning Suthida Bajrasudhabimalalakshanas kungliga födelsedag lördagen den 3 junird.

Hennes Majestät föddes den 3 juni 1978 i Hat Yai-distriktet i Songkhla, södra Thailand. I år har hon fyllt 45 år.

Hennes Majestät Drottningens porträtt har placerats ut offentligt och i hemmen över hela landet samt färgerna lila och vitt och Hennes Majestäts symboliska flaggor.

TPNs mediateam önskar Hennes Majestät en mycket glad, givande och glad dag vid detta speciella tillfälle och till många, många fler.

Länge leve drottningen!

Det kungliga hushållets byrå inbjuder allmänheten att uttrycka sina lyckönskningar till Hennes Majestät Drottningen i samband med hennes födelsedag den 3 juni 2023. Vällystna kan signera en onlinebok via byråns webbplats, www.royaloffice.th, från 2 till 4 juni.

Thailand är värd för en ceremoni för att fira Vesak, eller Visakha Bucha-dagen, med mer än 3,500 50 munkar från XNUMX länder som kommer att delta i det två dagar långa firandet.

Pattaya News noterar att ett alkoholförsäljningsförbud och stängning av nöjesställen kommer att upprätthållas i hela landet för att respektera den heliga ceremonin under evenemangsperioden på den faktiska Vesak-dagen, 3 juni, lördag, under 24 timmar från fredag ​​kväll till lördag/söndag morgon kl. Midnatt.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.