Kathu distriktschef överförd till Nakhon Si Thammarat

Kathu –

Kathu-distriktschefen har överförts till Chang Klang-distriktschefen i Nakhon Si Thammarat.

Vår tidigare historia:

Tjänstemän från Department of Provincial Administration (DOPA) under ledning av Narong Thipsiri och Kathu Police slog till mot två nattklubbar "Ratree Club" och "Maha Nakhon Phuket" klockan 3:30 på torsdagen (1 juni)st) I den tidiga morgonen. Båda nattklubbarna ligger vid Kathu-korsningen.

Fem högt uppsatta Kathu-poliser, inklusive chefen, har överförts efter att två olagliga nattklubbar gjordes en razzia i Kathu för att de påstås öppna över de lagliga stängningstiderna och tillåta minderåriga att komma in i lokalen.

Nu till uppdateringen:

Överlåtelseordern utfärdades av inrikesministeriet fredagen den 2 junind). Ordern överför inte specifikt bara Kathu-distriktschefen utan även två andra distriktshövdingar i Nakhon Si Thammarat och en i Songkhla som också har beordrats överförda.

Ordern angav inget om de två nattklubbarna som nyligen genomförts i Kathu. I föreläggandet anges att överlåtelsen syftar till att förbättra den administrativa förvaltningen.

Kathu-distriktschefen Mr. Thitiwat Boonkit kommer att överföras till Chang Klang-distriktschefen i Nakhon Si Thammarat.

Pak Phanang-distriktschefen Mr. Teerapong Chuaychoo i Nakhon Si Thammarat kommer att vara Kathu-distriktschefen.

Beställningen träder i kraft den 9 junith2023

Kathu distriktschef Mr. Thitiwat har precis varit Kathu distriktschef i bara fyra månader. Han har släppt ett uttalande om att han inte var inblandad i de två nattklubbar som nyligen razzits.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.