Förare skadad och åtta fordon skadade efter minibuss kraschade in i Patong-butiken

Patong –

En förare ådrog sig skador efter att hans minivan kraschade in i en elstolpe och en butik i Patong. Totalt skadades åtta fordon i händelsen.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 9 på torsdagskvällen (30 junist) på Ratch Uthit 200 Pi Road framför OTOP Market i Patong.

De kom till platsen för att konstatera att en minibuss hade kraschat in i en elstolpe och en butik. Föraren, vars namn inte släpptes, hade ådragit sig flera skador. Han fördes till ett närliggande sjukhus.

Det fanns inga passagerare i minivanen under olyckan. Den oidentifierade butiken, fem motorcyklar och två sedaner som stod parkerade i närheten skadades också.

Patongpolisen fortsätter sin utredning för att överväga ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.