UPPDATERING: Fem seniora Kathu-poliser flyttade efter två olagliga nattklubbar tillslag – VIDEO

Phuket -

Fem högt uppsatta Kathu-poliser, inklusive chefen, har överförts efter att två olagliga nattklubbar gjordes en razzia i Kathu för att de påstås öppna över de lagliga stängningstiderna och tillåta minderåriga att komma in i lokalen.

Vår tidigare historia:

Tjänstemän från Department of Provincial Administration (DOPA) under ledning av Narong Thipsiri och Kathu Police slog till mot två nattklubbar "Ratree Club" och "Maha Nakhon Phuket" klockan 3:30 på torsdagen (1 juni)st) I den tidiga morgonen. Båda nattklubbarna ligger vid Kathu-korsningen.

Nu till uppdateringen:

Phukets provinspolischef Generalmajor Sermphan Sirikong har utfärdat en order på torsdagen (1 juni)st) på eftermiddagen. I ordern står det att två illegala nattklubbar gjorde en razzia i Kathu för att de påstås ha varit öppna efter de lagliga stängningstiderna klockan 2 och tillåtit minderåriga att komma in i lokalen.

För ytterligare insyn, en fullständig utredning och för att förhindra skada för regeringen, kommer fem Kathu-poliser enligt följande därför att överföras till arbetet på Phukets provinspolisstation.

  1. Kathu-polischefen överste Roongrit Rattapakdee
  2. Kathu-polisens ställföreträdande överstelöjtnant Chao Poamna
  3. Kathu-polisens ställföreträdande överstelöjtnant Chayaphon Poonaruemit
  4. Inspektör för förebyggande och bekämpande av brott, Överstelöjtnant Nattawat Supanart
  5. Utredningsinspektör överstelöjtnant Wissanu Pansai

Beställningen gäller från 1 junist) tills vidare.

===================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.