Två illegala nattklubbar plundrades i Kathu för att de påstås ha öppnat sent och tillåtit minderåriga att komma in – VIDEO

Kathu –

Två illegala nattklubbar gjordes en razzia i Kathu för att de påstås öppna under de lagliga stängningstiderna och tillåta minderåriga att komma in i lokalen.

Tjänstemän från Department of Provincial Administration (DOPA) under ledning av Narong Thipsiri och Kathu Police slog till mot två nattklubbar "Ratree Club" och "Maha Nakhon Phuket" klockan 3:30 på torsdagen (1 juni)st) I den tidiga morgonen. Båda nattklubbarna ligger vid Kathu-korsningen.

Mr. Narong berättade för Phuket Express att razzian kom efter att DOPA mottagit klagomål från lokala invånare i närheten om att dessa nattklubbar öppnades sent dagligen fram till morgonen och störde deras sömn. Ratree ska ha öppet till runt 4 på morgonen och sedan gick nattklubbsbesökare över vägen till 'Maha Nakhon Phuket'-klubben på motsatta sidan av gatan som stänger klockan 6:00 varje dag. Den lagliga stängningstiden är 2:00

Hundratals nattklubbsbesökare hittades på båda ställena. Båda nattklubbarna hittades utan lagliga licenser, tillade DOPA.

Ägaren till Maha Nakhon Phuket åtalas för att ha öppnat ett nöjesställe utan tillstånd, öppnat under den lagliga tiden, sålt alkohol under den lagliga tiden, sålt alkohol till personer under 20 år och tillåtit personer under 20 år att komma in.

Ägaren till Ratree Club åtalas för att ha öppnat en nöjeslokal utan tillstånd, öppnat under den lagliga tiden och sålt alkohol under den lagliga tiden. Namnen på båda ägarna gavs inte av relevanta tjänstemän.

Båda nattklubbarna kommer att föreslås till Phukets guvernör för övervägande av en femårig avstängning och stängning som en påföljd.

=============================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.