Thailand rankar världens tredje Digital Nomad Haven

PRESSMEDDELANDE:

Enligt en studie från webbtjänsten Resume.io rankas Thailand på tredje plats som en toppdestination för digitala nomader, efter USA och Spanien.

Studien analyserade 25,976 XNUMX Instagram-inlägg med hashtaggen #digitalnomad och använde geotaggade platser för att fastställa populariteten för länder och städer.

De 10 bästa länderna för digitala nomader, baserat på Instagram-inlägg från april 2023, är USA, Spanien, Thailand, Mexiko, Frankrike, Indonesien, Portugal, Italien, Storbritannien och Indien.

Thailand, särskilt Bangkok, dominerar det digitala nomadlandskapet i Asien och Oceanien, med det högsta antalet #digitalnomad Instagram-inlägg. Chiang Mai, Koh Phangan och Krabi rankas också bland de bästa destinationerna för digitala nomader i Asien.

Chiang Mai är känt för sina utmärkta samarbetsutrymmen, medan Krabi erbjuder pittoreska landskap och tillgång till vackra stränder. Koh Phangan ståtar med naturlig skönhet och många arbetsplatser för nomader.

Det är värt att notera att cirka 40 länder nu erbjuder digitala nomadvisum, och de flesta har hävt sina restriktioner för inresa från pandemin.

KÄLLA: PRD

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.