Fem utlänningar räddade efter att långsvansbåt gick sönder i Krabi

Krabi –

Fem utländska turister har räddats efter att en longtailbåt havererat i Krabi.

Personal från Hat-Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi nationalpark berättade för Phuket Express att på onsdagen (31 maj)st) de underrättades från en förare om att en turbåtsmotor med lång svans lossades från båten och föll i havet vid Railay Bay.

Fem utländska turister som inte identifierats utan endast beskrivs som en man, en kvinna, två flickor och en pojke har räddats från den trasiga båten. De fördes säkert tillbaka till landet av personal från nationalparken.

Du kanske gillar dessa:

Två utländska turister och en båtkapten har räddats efter att en longtailbåt kantrat i Krabi.

En malaysisk mamma och hennes sexåriga dotter har dödförklarats efter att en longtailbåt kantrat i Krabi.

Nio svenska turister har överlevt efter att en långstjärtad båt kantrat i Krabi.

En australiensisk och en Myanmar-turist har räddats efter att en långsvansad båtmotor inte fungerade nära en ö i Krabi.

Tre turister och fyra båtbesättningsmedlemmar har räddats efter att en motorbåt kantrat i Krabi.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.