UPPDATERING: Australisk man får böter på 10,000 40,000 baht och betalar XNUMX XNUMX baht för skadestånd efter Road Rage-incident i Phuket

Phuket -

En australiensisk man fick böter på 10,000 40,000 baht och betalade XNUMX XNUMX baht för skadestånd efter en trafikolycka med en minivan i Wichit, Mueang Phuket. Han riskerade också fängelse i två månader men han fick avstängning av sitt fängelsestraff med ett års skyddstillsyn.

Vår tidigare historia:

Australisk man står inför flera rättsliga anklagelser efter Road Rage-incident i Phuket.

Nu, vår uppdatering:

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express på onsdagen (31 majst) att den australiensiske mannen identifierades som MR. NAVALE LACHLAN och hans vän som åkte med honom identifierades som MR. HAIDER RUBAY, en emiratisk medborgare (Förenade Arabemiraten). Phuket Express noterade att polisen i Phuket ursprungligen sa att herr LACHLAN, australiensaren, var föraren, men korrigerade sedan det uttalandet.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express att Mr. RUBAY, en emiratisk medborgare, var den faktiska föraren men hade flytt omedelbart tillbaka till sitt land den 29 maj natten efter händelsen efter att ha fått reda på möjliga rättsliga åtgärder.

Phuket Kwaeng Court har redan dömt fallet. Herr LACHLAN, australiensare, som skadade minivans sidospegel, riskerade fängelse i två månader men han fick avstängning av sitt fängelsestraff med ett års skyddstillsyn. Han fick böter på 10,000 40,000 baht och måste betala XNUMX XNUMX baht till minivansföraren för skadeståndet.

==========================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.