Taxichaufför skadad efter bilolycka i Phuket

Phuket -

En taxichaufför fick skador efter att hans bil kraschade in i ett träd och en trafikskylt på en centralreservat i Thalang.

Thalangpolisen underrättades om olyckan 4:46 på tisdagen (30 majth) på Thep Krassattri Road norrgående körfält i Thep Krasattri sub-distrikt.

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade taxibilen på centralreservatet. Taxichauffören, Monsit Mapiyapan, 51, hade ådragit sig flera skador. Han fördes till ett närliggande sjukhus. Inga passagerare befann sig i taxibilen under olyckstillfället.

Vittnen berättade för Phuket Express att det regnade kraftigt och att vägen var blöt. Taxibilen, som körde i hög hastighet, tappade kontrollen och svängde in på mittreservatet innan den kraschade in i trädet och trafikskylten.

==========================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.