Myanmar man drunknar efter att ha letat efter fisk nära stranden i Thalang, Phuket

Thalang –

En man i Myanmar drunknade när han letade efter fisk nära en strand i Thalang.

Räddningsarbetare underrättades om incidenten att en man i Myanmar hade försvunnit efter att han gick ut i havet för att söka efter fisk nära Layan Beach i måndags (29 maj).

En sökning inleddes och kroppen av mannen i Myanmar hittades på onsdagen (31 maj). Hans anhöriga sa att mannen gick ut för att leta efter fisk i starka vågor.

Den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD) har varnat för kraftigt regn över hela Thailand och möjliga översvämningar i de södra och östra regionerna.

  • Södra (Andamansjön)

Möjligt regn med en chans på cirka 70 procent i Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang och Satun. Vågorna är mer än tre meter i åskväder.

Phuket Marine Office har utfärdat en varning som informerar om att små båtar förbjuds att lämna hamnar i öppet hav fram till den 4 juni 2023.

================================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.