UPPDATERING: Student dödförklarad efter motorcykelkollision med buss i Koh Kaew, Phuket

Koh Kaew –

En förare som är en student som fick allvarliga skador efter att deras motorcykel kolliderade med en buss i Koh Kaew, Mueang Phuket, har senare dödförklarats på ett lokalt sjukhus.

Vår tidigare historia:

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på tisdagsmorgonen (30 majth) på Thep Krasattri Road på den södergående körfältet nära Bang Khu-tunnelbanan.

Nu till uppdateringen:

Den 17-årige studentryttaren som hade ådragit sig svåra skador på platsen har senare dödförklarats på ett lokalt sjukhus.

Busschauffören Panuwat Jakkarat, 36, berättade för polisen att han var på väg ut från en bensinstation till mittfilen innan han hörde kraschen. Lokala invånare i närheten berättade för The Phuket Express att de hörde ett högt ljud som en däckexplosion. De upptäckte senare att elevföraren hade kraschat sin motorcykel.

Polisen i Phuket fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för eventuella ytterligare rättsliga åtgärder.

Namnet på den tonårsoffret undanhölls på grund av hans ålder.

===========================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.