Oidentifierad utländsk man förstör sidospeglar på minivan under Road Rage-incident i Phuket - VIDEO

Phuket -

En utländsk manlig förare har förstört en sidospegel på en minivan under en påstådd trafikolycka i Wichit, Mueang Phuket.

Minivansföraren, Monnapan Makarapan, berättade för Phuket Express att han lämnade in en anmälan till Chalong-polisen i måndags (29 maj)th). Han berättade för polisen att det inträffade en trafikolycka med hans minivan och en sedan vars förare var en manlig kaukasisk utlänning.

De stannade för att prata om en tvist som involverade företrädesrätt men den utländska föraren förstörde omedelbart sidospeglarna på Monnapans minivan på Chao Fa East Road i Wichit.

Den oidentifierade utländska mannen, som Monnapan sa var i ett anfall av okontrollerat raseri, flydde sedan från platsen när Monnapan hotade att ringa polisen och sa åt mannen att vänta på brottsbekämpning.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de har kontaktat Wichit-polisen för vidare utredning. Samtidigt lades en video från en dashcam av händelsen upp i lokala sociala medier och har blivit viral, med många thailändska användare som säger att den oidentifierade utländska mannen borde identifieras, åtalas och till och med möjligen utvisas.

======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.