Student allvarligt skadad efter motorcykelkollision med buss i Koh Kaew, Phuket

Koh Kaew –

En förare som är student fick allvarliga skador efter att deras motorcykel kolliderade med en buss i Koh Kaew, Mueang Phuket.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på tisdagsmorgonen (30 majth) på Thep Krasattri Road på den södergående körfältet nära Bang Khu-tunnelbanan.

De kom till platsen för att hitta den skadade motorcykeln och bussen på vägen. I närheten hittade de den 17-årige manliga ryttaren som bar en studentuniform från en skola i Phuket Town. Han fick allvarliga skador och han fördes till ett närliggande sjukhus.

Namnet på den skadade tonåringen undanhölls på grund av hans ålder.

Polisen i Phuket fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för eventuella ytterligare rättsliga åtgärder.

=======================

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.