Hennes kungliga höghet den thailändska drottningen firar sin födelsedag i helgen

Det kungliga hushållets byrå inbjuder allmänheten att uttrycka sina lyckönskningar till Hennes Majestät Drottningen i samband med hennes födelsedag den 3 juni 2023. Vällystna kan signera en onlinebok via byråns webbplats, www.royaloffice.th , från 2 till 4 juni.

Det kungliga hushållskontoret riktar denna inbjudan till allmänheten att vara med och uttrycka sin vördnad och lyckönskningar till Hennes Majestät Drottningen för att hedra hennes födelsedagsfirande. Undertecknandet kan göras online denna speciella dag, lördagen den 3 juni.

Royal Household Bureau har ordnat flera platser för signering på plats av önskeböckerna från 8:30 till 4:30, inklusive:

Bang Pa-In (บางปะอิน) Kungliga palatset
Klai Kang Won (ไกลกังวล) Palace
Phu Ping Ratchaniwet (ภูพิงค์ ราชนิเวศน์) palats
Phu Phan Rajaniwet (ภูพาน ราชนิเวศน์) palats
Thaksin Ratchaniwet (ทักษิณ ราชนิเวศน์) palats, och
The Grand Palace, även om signeringstiden där är från 8:00 till 12:00.

Det föregående är ett pressmeddelande från Thai National News Bureau

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/